mandag 25. april 2011

Frokost



Etter en halvtimes gåtur i edelløvskogen som er dekket av et hvitt teppe av hvitveis, lagde jeg meg denne frokosten:

60 g fenalår
eggerøre av 2 egg med egenprodusert gressløk (fra i fjor, altså. Snart ikke mer igjen i fryseboksen)

En stor spiseskje rømme for jeg syns fenalåret var magert.

Jeg serverte Mannen det samme litt senere. Han likte det også :)

5 kommentarer:

  1. Jepp! Nå skal jeg steke grillribbe til kvelds. Har du spist noe spennende i dag?

    SvarSlett
  2. Har sklidd litt utpå i påska, gitt... Men kjenner at jeg har LYST på lavkarbo-kosthold igjen og den gode følelsen i kroppen som det fører med seg. Men mai blir en tøff måned med konfirmasjon, 17. mai og ikke mindre enn 5 bursdagsfester...

    SvarSlett
  3. Men det er da nok av hverdager innimellom! Dessuten MÅ man ikke spise alt som blir servert. Jeg minner meg sjøl stadig på at det er valgfritt hva man putter i munnen..

    SvarSlett
  4. Nå har jeg hatt denne frokosten i 5 dager. Ennå ikke lei. Kjempegodt fortsatt :D

    SvarSlett

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!