Etter en halvtimes gåtur i edelløvskogen som er dekket av et hvitt teppe av hvitveis, lagde jeg meg denne frokosten: 60 g fenalår eggerøre av 2 egg med egenprodusert gressløk (fra i fjor, altså. Snart ikke mer igjen i fryseboksen) En stor spiseskje rømme for jeg syns fenalåret var magert. Jeg serverte Mannen det samme litt senere. Han likte det også :) |
mandag 25. april 2011
Frokost
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Super lavkarbo-mat, det!:)
SvarSlettJepp! Nå skal jeg steke grillribbe til kvelds. Har du spist noe spennende i dag?
SvarSlettHar sklidd litt utpå i påska, gitt... Men kjenner at jeg har LYST på lavkarbo-kosthold igjen og den gode følelsen i kroppen som det fører med seg. Men mai blir en tøff måned med konfirmasjon, 17. mai og ikke mindre enn 5 bursdagsfester...
SvarSlettMen det er da nok av hverdager innimellom! Dessuten MÅ man ikke spise alt som blir servert. Jeg minner meg sjøl stadig på at det er valgfritt hva man putter i munnen..
SvarSlettNå har jeg hatt denne frokosten i 5 dager. Ennå ikke lei. Kjempegodt fortsatt :D
SvarSlett