mandag 25. februar 2013

Koker kraft igjen







Jeg koker kraft i dag. Det vil si jeg begynte i går, og fortsatte i dag. Krafta skal koke i så mange timer at jeg av og til deler det opp.

Vanligvis koker jeg kraft av kun margben uten noen tilsetninger. Det gir meg større valgfirhet når det gjelder smakstilsetninger når jeg skal bruke den.

I dag helte jeg oppi noen biter sellerirot og purre som jeg fant i fryseboksen. Det kommer til å bli deilig kraft, som jeg ofte bruker i tomatsuppe. Jeg liker å animalisere tomatsuppa, da blir den mer næringsrik og mettende. Vegetarianere vil selvsagt hulke over slik tilgrising av vegetabiler, men min 10 år lange periode som vegetarianer er over for mange år siden.

3 kommentarer:

  1. Hvor lenge har du tenkt til å la denne koke? *amatør*

    SvarSlett
    Svar
    1. Det kan fort bli fem timer. All margen skal løsne fra benet.

      Jeg pleier å mose til slutt, men vet ikke om jeg skal gjøre det med grønnsaker oppi. Kanskje det blir for grøtete.

      Slett
    2. Jeg mosa alt sammen med stavmikser og det ble kjempebra! Jeg spiste til og med de siste par desiliterne som suppe/buljong til lunsj. Hadde da litt salt oppi. Kjempedeilig :)

      Slett

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!