Ingrediensene |
Fløte (jeg bruker 3 dl eller hele burken på 3,33 dl). Hell fløten i en kjele, dryss oppi vaniljepulver (en halv teskje?) og la det varme seg til kokepunktet mens du rører.
Rasp skallet av en appelsin og ha det oppi fløten. Press safta ut av appelsinen. Når fløten har kokt opp (pannacotta betyr kokt fløte på italiensk) tilsettes appelsinsaft og gelatinplatene. Rør til sistnevnte har løst seg opp.
Glømte jeg stevia og sukrin? Det har man oppi i passende mengder et eller annet sted underveis. Smak deg fram til hvor mye du vil ha i.
Ferdig! |
Det er all grunn til å pynte pannacottaen, kanskje med skrella appelsinbåter? Den kreative som har planlagt det hele godt fikser sikkert det. Jeg vil heller forte meg å spise opp pannacottaen ;) Nammmmmmmm.......
Pannacotta er jo bare nydelig! Med ferske bær.... Nå ble jeg sulten!
SvarSlettDette er mat for Lille Larve - aldri mett. Et par pannacottaer og man sitter rolig og smiler en stund ;)
SvarSlettPs. Jeg har begynt å kalle den ene katta mi for Lille Larve. Du skjønner hvorfor.
Synes panna cotta er en både god og enkel dessert. Litt venting på at den blir stiv synes jeg den er verdt. Har laget den med både Mango, pasjonsfrukt, bringebær for å nevne noe. Alltid godt.:)
SvarSlettÅja, mango må jeg prøve neste gang. Det er kanskje mi favorittfrukt :)
SvarSlettTakk for tips!
Vad gott! Länge sedan jag lagade pannacotta, men det ska jag nog göra snart igen.
SvarSlettPannacotta har blitt en desert jeg lager stadig vekk.
SvarSlettLag gjerne en du også, Erika! Dine oppskrifter blir så lekre :)