fredag 19. april 2013

Bøkling og 10/100

Liten sild med stor smak
I det siste har jeg lengta etter oppvekstens varmrøka makrell, men har ikke sett det i butikken på fryktelig mange år.

I dag fikk jeg heldigvis øye på et par ensomme bøklinger som lå i tilbudshylla. Jeg inviterte dem med meg hjem og satte tenna i dem ganske raskt når jeg kommen innenfor døra. Sulten som jeg var.

Før hadde jeg makrell på brødskiva, men brødskive har jo forsvunnet fra livet mitt, så nå ble det bare majones. Ikke at jeg trur de fete sildene burde fetes ytterligere, men jeg fant ikke på noe annet. Fisken smakte så deilig, atte. Må kjøpe mer av den. Vill fisk er veldig sunt og denne vedder jeg en femmer på at virkelig var røka, ikke bare tilsatt røkaroma.

I tillegg til morgenspasérturen så har jeg nå vært på treningssenteret. 15 minutter ellipsemaskin, diverse øvelser i maskin og med løse vekter og tøyninger til slutt. Tilsammen én time. Jeg er en tiendedel avgårde til mål. Kjempefornøyd!

Og i dag - hold deg fast - føler jeg meg mer våken. Kanskje den friske morgenturen hvor jeg så den første linerla gjorde susen?

2 kommentarer:

  1. Nå fikk jeg lyst på stekt makrell med stekesmør og potet!

    Hurra for energi, hurra for en tiendedel, hurra for deg!

    SvarSlett
  2. Og hurra for deg somm hurrer på meg! :D

    Jeg bruker frossen makrell. Den smaker helt fint. Se her: http://sirislchf.blogspot.no/2013/03/vill-fisk-i-frysedisken.html

    SvarSlett

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!