Jeg bruker gjerne kremfløte i kaffen, men tenker at det vil være nyttig for meg å dempe inntaket av melkeprodukter. Tidligere har jeg prøvd med kokosolje. Den la seg som et lag på toppen og ble så varm at jeg brant meg da jeg skulle drikke.
Etter inspirasjon fra Fristendelavkarbo så ville jeg prøve kokosmelk. Jeg tok en boks fra skapet som jeg har kjøpt i en innvandrerbutikk (jeg håper det er et ord vi fortsatt liker. Jeg mener det er et hedersord.) Det står 'Cocos creme' på den, og det var en homogen, tjukk kokosmelk. Vanligvis når jeg åpner en kokosmelkboks så er det fast stoff i den ene enden og tynt vann i den andre. Denne var annerledes og klar til bruk i kaffen!
Smakte fortreffelig!
Jeg lurer på om det går an å fryse ned. Noen som har erfaring?
Etter inspirasjon fra Fristendelavkarbo så ville jeg prøve kokosmelk. Jeg tok en boks fra skapet som jeg har kjøpt i en innvandrerbutikk (jeg håper det er et ord vi fortsatt liker. Jeg mener det er et hedersord.) Det står 'Cocos creme' på den, og det var en homogen, tjukk kokosmelk. Vanligvis når jeg åpner en kokosmelkboks så er det fast stoff i den ene enden og tynt vann i den andre. Denne var annerledes og klar til bruk i kaffen!
Smakte fortreffelig!
Jeg lurer på om det går an å fryse ned. Noen som har erfaring?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!