fredag 6. januar 2012

Bacon-dritt!

Jeg skulle handle inn til LenaBeatrice sine vidunderlig Chicken nuggets, som er en av favorittene her i huset.
Butikken hadde én type bacongull, nemlig EuroShopper sin. Jeg tenkte at det skulle gå greit, det kan da ikke være mulig å totalt ødelegge produktet.

Jeg tok feil.
Fandens makkverk.


Jeg advarer alle mot, i affekt eller med overlegg, å kjøpe dette grusomme poduktet. Kjøp det heller ikke med det målet å utrydde det, det vil dessverre heller oppmuntre dem til å lage mer.

Smaken? Det smaker vond plastikk. Konsistensen er for hard og utyggelig. Det lukter ikke bra heller. Dessuten er det brukt palmeolje, som selvsagt er oppvarmet til et uhorvelig antall celisusgrader.

Chicken nuggets ble det allikevel - med dette fandens makkverk som garnityr. Deretter brukte jeg noen minutter på velge om jeg skulle kaste det i boksen for organisk avfall eller den for plast.

8 kommentarer:

  1. Du sier det er first price sin, men har bilde av euroshopper?

    SvarSlett
  2. Å ja, jeg må ha blingsa :D Euroshopper, var det visst. Jeg får rette det opp. Takk for at du gjorde meg oppmerksom! Supert :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for informasjon. Kjøpte den i går for å lage i morgen, skal rett ut å kjøpe en annen! Takk! :)

    SvarSlett
  4. Bare hyggelig, Malene :) Du må jo gjerne prøvesmake først for å se om du er enig med meg. Skal du også lage chicken nuggets?

    Finnes det forresten et godt norsk ord? Kyllingklumper?

    SvarSlett
  5. Skal lage chicken nuggets ja, var egentlig skeptisk til den der i utgangspunktet, så når eg leste dette så tenkte at det ikkje er vits å prøve ;) No har eg kjøpt maarud sin og gleder meg til å prøve i morgon :)

    Hehe, ja, kyllingklubber kanskje... :p

    SvarSlett
  6. Det er noe som allerede kalles kyllingklubber; lår, vinger og klubber får man ut av disse fuglene. Hva er egentlig 'nuggets', sånn direkte oversatt?

    Jeg husker for lyeblikket ikke helt om Lena krydrer selve kjøttdeigen, men jeg liker å gjøre det. Chilipowder, løkpulver, hvitløkpulver, paprika pleier jeg å bruke.

    Lykke til i morra!

    SvarSlett
  7. Hei. Når jeg lager Chicken nuggets panerer jeg med POFIBER som er både glutenfritt og lav-karbo! Fungerer kjempefint og de blir veldig gode! Prøvde med bacon crisp første gang, men de er mye bedre med Pofiber! Kjøpes i helsekost.

    SvarSlett
  8. Heisann Ellen! Så hyggelig at du kommenterer her hos meg :)

    Smart med Pofiber. Trur faktisk jeg har det på kjøkkenet. Alltid moro å prøve nye varianter.

    I dag har jeg forresten tenkt til å lage hønsesuppe. Økologisk høne ligger til tining.

    SvarSlett

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!