lørdag 23. august 2014

Tid for squash-papardelle

Squashen i hagen din eller i naboens hage er klar til å høstes/naskes inn. Alternativt kan du finne den usedvanlig anvendelige grønnsaken i butikken.

Jeg ville lage express-spaghetti uten gluten, og valget falt på LenaBeatrice sin supre oppskriftbok med massevis av hverdagsmat. Ho har en salig enkel oppskrift som jeg kasta meg ut i.


Jeg høvla skiver av squashen, men unnlot å ta med den frøete kjerna og skallet. Resten ble omdannet til papardelle á la squash.

Squashen ble lempa over i en ildfast form med litt smør, og salt og pepper. Papardellen min fikk stå ca 20 minutter i 150 grader før jeg anså den som ferdig.

O'hildrande du, som det ble bra! Det smakte så godt med Mannens hjemmelagde tomtasaus til at det ble spist opp lenge før jeg tenkte på å ta bilde av det.

Squash-papardelle blir det mere av i høst!






Postpost:

Det ble reprise på middagen et par dager etter. Papardellen var jo så god.

Squash-papardelle med tomatsaus, revet ost og rucola.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!