torsdag 20. mars 2014

Bacon og guacamole-sandwich

Jeg testa ut oppskriften til Rivjernet og det var en ren nytelse!

Meget vellykka.
Jeg sprøstekte baconet så godt jeg kunne. Var redd det skulle bli brent, men det gikk fint. Jeg delte strimlene i to før jeg la de i panna og da er den jammen mye lettere å få plassert baconet i panna.

Jeg bruker stavmikser når jeg lager guacamole, men siden Rivjernet anbefaler gaffel så tenkte jeg at jeg skulle stavmikse bare noen få sekunder. Guacamolen ble grovere enn jeg er vant til, og det likte jeg.

Tre skiver bacon og en stor avokado brukte jeg. En liten sjalottløk, en minitomat, bittelitt brunt sukker og en skvis med sitron. Ingen palt eller sepper. (Beklager men jeg vokste opp med min far som alltid skulle vri på ord.) Avokadoen var så stor at det ble nok til en skje med guacamole på toppen også, men jeg tok bilde før jeg klina det helt til. Spiste med skje.

Faktisk var jeg en blanding av sulten og kvalm og fant ingenting jeg hadde lyst på, men så kom jeg på denne retten og satte i gang. Både sulten og kvalmen forsvant som dugg for sola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!