fredag 15. mars 2013

Grautgramsen 2

Plutselig var lysta på grøt der. Jeg kikka i kjøleskapet om jeg hadde noe å lage av og fant litt rømme og litt fløte og tenkte at dette skal jeg få til.

Noen ganger er grøt det eneste saliggjørende.
Jeg begynte med en klatt smør i en kjele som jeg lot smelte, hadde oppi rømme og fløte og rørte mens det ble varmere. Jeg pleier å bruke johannesbrødkjernemel for å tykne grøten. Omtrent 1 teskje i litt vann i et lite syltetøyglass, riste - riste. Hell det i grøten og småkok og rør en liten stund til.

Ofte bruker jeg en blanding av sukrin og stevia, men tenkte det var vrient å strø stevia jevnt på toppen av grøten, så da tok jeg litt i selve grøten og rørte rundt. Jeg har alltid litt salt i grøten også.

Jeg dryssa kanel og sukrin på, men det ble ikke bra med stevia i grøten. Grøten i selv skal jo ikke være søt, det søte skal ligge oppå. Jeg spise opp maten min, og ble ganske fornøyd, men skal aldri gjøre det igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!