mandag 18. mars 2013

Taco-omelett

Taco er godt og hyggelig å spise. Plukkemat. Vi spiser det ved salongbordet på fredager, langsomt og drikker vin til. Kanskje mens vi ser Nytt på nytt på tv'n og vi roer ned etter å ha gjort unna arbeidsuka. Det er vel akkurat slik alle i Norge for tida vil forklare sin taco-fredag.

Nå på fredag ble det rester og hva er mer naturlig enn å lage taco-omelett til lunsj på lørdag? Det gjorde jeg :)

Kjøttdeigrester og litt løk og et par tomatbiter som var igjen blandet jeg med 4 egg. Når den begynte å nærme seg ferdig la jeg på noen oste- og toamtskiver og hadde på lokk. Jeg liker at osten er smelta og at tomatene er varme.



Rett før servering drysset jeg over rucola. Et veldig godt og sunt måltid!

4 kommentarer:

  1. Ser nydelig ut :) Fint å bruke rester - jeg spiser som regel opp tacosalat dagen etter som lunsj :)

    SvarSlett
  2. Ser utrolig godt ut, må prøve!!
    Ønsker deg en god uke, klem, M

    SvarSlett
  3. Omelett var den første matretten jeg lærte å lage, og den kan jo varieres i det uendelige :)

    En nydelig uke ønskes deg!

    SvarSlett
  4. Nina: Kommentaren din hadde havnet i 'spam'-avdelingen :( Tacosalat er et supert tips for dagen derpå :)

    SvarSlett

Skriv veldig gjerne inn en kommentar. Jeg syns det er kjempehyggelig!