Taco er godt og hyggelig å spise. Plukkemat. Vi spiser det ved salongbordet på fredager, langsomt og drikker vin til. Kanskje mens vi ser Nytt på nytt på tv'n og vi roer ned etter å ha gjort unna arbeidsuka. Det er vel akkurat slik alle i Norge for tida vil forklare sin taco-fredag.
Nå på fredag ble det rester og hva er mer naturlig enn å lage taco-omelett til lunsj på lørdag? Det gjorde jeg :)
Kjøttdeigrester og litt løk og et par tomatbiter som var igjen blandet jeg med 4 egg. Når den begynte å nærme seg ferdig la jeg på noen oste- og toamtskiver og hadde på lokk. Jeg liker at osten er smelta og at tomatene er varme.
Rett før servering drysset jeg over rucola. Et veldig godt og sunt måltid!
Ser nydelig ut :) Fint å bruke rester - jeg spiser som regel opp tacosalat dagen etter som lunsj :)
SvarSlettSer utrolig godt ut, må prøve!!
SvarSlettØnsker deg en god uke, klem, M
Omelett var den første matretten jeg lærte å lage, og den kan jo varieres i det uendelige :)
SvarSlettEn nydelig uke ønskes deg!
Nina: Kommentaren din hadde havnet i 'spam'-avdelingen :( Tacosalat er et supert tips for dagen derpå :)
SvarSlett