Jeg hadde litt problemer med deigen. Den ble klissete og kunne ikke 'helles ut'. Det ble en masse trykking og klining. Jeg lagde forresten dobbel porsjon så vi kunne spise én hver, 20 cm i diameter er en posjonspizza, tenkte jeg. Kanskje jeg tok for mye mel i eller var egga mine for små?
Etterhvert fikk jeg satt den inn i ovnen og den este og ble gyllen og fin, men kanskje litt høy? Hadde jeg tatt for mye bakepulver i?
Jeg stekte biffstrimler og hadde på løk, ost, tomat og kapers, og smørte med Heinz chilisaus først. Resultatet ble veldig bra. Mannen syns det smakte fortreffelig og det var umulig å gjette at bunnen var laget på kokosmel.
Bunnen ble litt for tjukk, syns jeg. Toves så mye finere ut enn min, men jeg ble egentlig veldig stolt og fornøyd - og mett og glad :)
Hadde allerede begynt å spise da jeg kom på at jeg skulle ta bilde. |
Som deg spiser også jeg noe for ganen og ikke for magen. Men deres variant så veldig god ut! Lar meg gjerne invitere ser jeg!
SvarSlettTakk for tipset, denne versjonen skal jeg prøve neste gang, selv om jeg er veldig fornøyd med oppskriften jeg pleier å bruke :)http://tinesundal.blogspot.no/2011/01/hva-med-lrdagspizza-uten-karber.html
SvarSlettHadde samme problemet med røren som du på lørdag da jeg lagde denne. Tror jeg slumpa litt med kokosmelet, og røra ble litt for tykk :-)
SvarSlettBra at den falt i smak allikevel ;-)
-Tove-
Avdeling Holt-Anja: Denne funket veldig bra både for gane og mage :) Test ut og fortell!
SvarSlettTine: Ikke umulig jeg prøver din også. Tenker at jeg skal bli flink til å lage pizza :)
Tove: Jeg skal ikke være så rask neste gang. Ta opp i litt og litt mel og vurdere konsistensen. Takk for fin oppskrift!